Wednesday, July 3, 2013

Cinta lama datang kembali.

Hye Assalammualaikum and good evening to everyone, to all readers.. firstly i would like to thanks to all of u, yg sudi dtg menjengah, melepak, blogwalking kt blog nie.. and anyway jgn lupa tggl kn jejak di page sy ni, and sy akn jalan2 ke blog anda juga.. thanx again.. btw, mcm lama gila kan ta update blog.. seriously, sangat2 lama..macam setahun jgk la ta update.. hahaha.. 
   Oke actually, hari ni terasa mcm happy sikit.. and mood pun tgh baik sekarang.. so why not saya berkongsi cerita dekat sini kan..hehe.. ade ap dengan tajuk hari nie ye? " CINTA LAMA DATANG KEMBALI" Wow! mcm serious je bunyi kan? haha.. 
  Mcm nie la cite nye..apa perasaan korang bila korang suka dekat someone nie tapi cinta korang just bertepuk sebelah tangan je, sakit hati ta? and itu yang aku rasa pada awal nye..but then memang aku bla n terus lupa kan dia..tp mcm mane pulak kalau korang suka orang tu and at the end cinta korang tu terbalas.. puas hati ta? hehe.. and tu jgk yg aku rasa.. mula2 mmg tepuk sbelah tangan.. terasa diri nie bodoh, suka kan orang yang ta penah suka and ade perasaan kat kite.. berangan je lebih ek? haha.. mimpi la nak dapat kan. tapi tu la aku.. susah nak jumpa perempuan yg suka kan lelaki dulu.. biasa laki ngorat perempuan kan? bila pikir balik buang masa jugak setia dengan dia lame2 sedang kan dia tade hati pun dekat aku.. hahaha.. bongok gila kan.. tapi tu la yg aku buat.. lepas da kecewa gila, aku terus ta contact dia da. malu satu.. marah pun ada, sbb kene tipu (adela cerite nye.. hehe)..tp at the end, selepas 3 tahun dia datang balik, balas cinta aku yg dulu. huhu.. FYI, perasaan syg bila kita yg suka org tu lain berbanding perasaan syg bila org yg suka kat kite dulu.. sangat lain..klu kita syg org tu, kita syg sangat2.. sanggup berkorban apa je..even hati kita yang akan sakit. tp klu org yg suka kita, mostly perasaan syg tu just sekadar untuk appreciate someone tu sbb sudi suka kat kita..and lain kalau kita suka orang tu secara tiba2 and dlm masa yg sama perasaan tu juga dibalas.. sangat awesome kalau mcm tu! hehe..so cerita nye dekat sni, berbaloi la selame ni aku setia kat orang tu and akhir nye orang tu pun datang utk terima aku jugak.. this is the best feeling ever! hahaha. btw, thanx pada orang tu sebab sudi terima saya seadanya, sayang sy seikhlas sy sayang dekat awak.. hopefully korang doa kan yang terbaik untuk kami..mohon hubungan ni dapat kekal hingga ke akhir nya.. amin :)

No comments:

Post a Comment