Sunday, November 25, 2012

celoteh 5 bulan ta jejak blog ;P

wahhh !!! lame nye ta menjejak kn kaki kat blog nie... rindunyaaa.... hehe.. so hari nie bukan nak cita apla.. just nak melepas kan rindu yg dah berbuan2 tinggal kn blog nie.. berhabuk haa.. so hari nie nak kemas2 la sikit.. lap2 skit.. hehe.. btw, thanx to all blogwalking yg sudi singgah tggl kn jejak smue.. sory ta sempat lagi nak berkunjung kat korg pnye blog..but i will.. hehe.. nmpk nye hmpir 5 bulan jgk la tggl kn blog nie.. muahahaha.. lame kn.. so i'm so exciting to continue lepak2 kt blog nie.. hehe..
Btw, emm ap nk glarkn dri sndri ni ek? hahaha kekok plak tetibe.. oke laa, btw nana akn mnjejak kn kaki ke sem yg terakhir.. alhadulillah.. akhr nye ckup 3 tahun nana dkt segamat.. kire nie tahun terakhir la bak kate org kan.. hehe.. wah!! so excited! yahoo!!! finally, i'm almost done wif my diploma! hahaha :D *oke happy ta terkate. :D  oke smbung2, hee..potong la nana ni kn.. slame 3yerz kt segamat nie bermacam2 knngn pahit manis bersama rakan2 smue, smue nye mniggal kn seribu satu memories :)  ta kisah la sme ad baik atau buruk.. yg baik jd kn knngn yg buruk jd kn tauladan.. ouh yeah! pndai berkate2 skrg.. hehe. tp tapela, nie la org kate kehidupan. ta smue yg kte lalui tu kne indah2 berlaka kn.. msti ade pasang surut nye. spnjng 3 yerz nie jgk la nana da mrasa sakit jatuh bngun smue... tp smua nya alhamdulillah bole di handle dgn baik n evrything gonna be okay.. skrg tade mslh sangat yg merumit kan. senang cerita, hidup berdikari sndri n berdiri atas kaki sndri lebih baik dri kita hdup b'gantung pade org betul ta? so kita ta akan terasa terikat pade sape2 lagi kn? :) tp ap yg penting klu hidup tnpa kawan ta bermakna jugak hidup kita nie. thanx dkt smua kawan2 yg still support nana, sntase ade kt blakang nana, n sntiasa dgn nana ta ksh time ssh atau senang kita hadapi sama2.. so dekat blog nie nana nk la jgk cc kan pade someone that always behind me, support me n always wif me. my housemate, classmate, lepakmate, makanmate.. hahaha evrything la, n spanjang sem 5 bersama2 dgn dia. thanx NURUL HAMIZAH HAMIDON sbb slalu dgn nana.thanx sngt2 sbb mimi jgk nana ta keseorangan dkt segamat tu.. so kawan2 yg lain jgn slah paham. evry post nana, nana akn dedicate kt spe2 jee yg nana appreciate sngt. ta kira dri post dlu smpai skrg korg tetap kwn nana.cuma kli nie nana nk thanx pade mimi. klu nk cerita smue panjang post hari ni kang.. haha.. rmai yg buat nana happy n ramai yg cool n slalu tolong nana tp ta terkira n tersebut kt sini.. hehe... btw, thanx to all laaa. budi korang ta kan nana lupa.. korang terbaik! ;)   so bile dipikir2 kan balik sedih sebenarnya nk tinggal kan segamat nie. 3 tahun khidupan nana kat sni.. ta ksh la pade mulut je duk ngutuk segamat tp pde hati hanya Allah je twu.. nana syg segamat, kawan n evrything kt segamat.. dekat sni kita kenal erti khidupan, berdikari,  erti kawan, tmpat nana menuntut ilmu n mcm2 lagi laa.. smua nya di SEGAMAT.. mcm mne pun akn dtg, nana ttp ingt tmpt yg pnuh memory nie.. hehe.. ta sangka pejam celik, nana nk pun msuk 21 yerz old.  banyak bende lg yg nana akan tempuh. but tu smua blakang cerita, now ap yg nana harap kn n azam kali nie, focus utk last sem ni.. berjuang habis-habisan utk diploma nie..nak tebus balik kekecewaan nie.. aiceh! hahaha..tp tu la..ape2 pun goodluck utk smua rakan2 UITM Segamat... buat yg terbaik utk last sem ni n yg ta hbis lg terus kn perjuangan anda.. same2 kita doa utk kebaikan kita same2.. hope kita smua boleh grad dgn jayanya n dpt tempuh evrything yg mendatang.. amin! goodluck for everyone n we'll meet on next post... terima kasih :)

No comments:

Post a Comment