Friday, July 20, 2012

Kami tak pernah bergaduh! ;)

Assalammualaikum.. first of all, nk ucapkan salam Ramadhan for all muslims n readers :) thanx pade yg slalu singgah ke ruang nie.. oke back to tjuk utama kali nie, "kami tak pernah bergaduh".. yess..ktorg ta pnh gaduh..who?? antara nana n mimi...ktorg ta pnh gaduh pun..smua nye baik2 je..saje buat gempak kt FB ary tu..hehe. so dkt sini nana nk minta maaf banyak2 pade yg da ssh aty dgn ktorg espcially kt family, abg, akk sbb psl kes nie smue ssh aty..kt mmbe2, kina,zetty n kiki..hahaha..klakar korg nie :P sory laa.. bukn sngaje nk bwt korg ssh aty..hehe...gurau2 mnje je... :P oke pde mmbe2 lain ssun 10 jari memohon ampun n maaf sbb da ssh kn korg..bkn niat tp ade sebab..n pade stalker2 terhormat n haters kt lua sane yg hapy dgn "pergaduhan" nie..siap tepuk tgn, gelak2, n hapy giler, soryy~~ sy ta pnh b'gaduh dgn sape2..sia2 je kegembiraan anda tu smue..hehe.. saje nk buat korg rse happy skali skale..n now rse skit nye pulak..huhu :P
Oke tujuan nak cerite bnde nie kat snie bukan la nk dpt kn publisiti murahan or sje nk bajet2 hot bak kate sesetengah org tu..nnti adela yg ckap "ary tu dkt FB nie kt blog pulak.." tu bukn tujuan sebenar oke! nak ditekan kn kt snie sbb musabab nye adlah nk bersih kn nme..almaklumla p'gaduhan tu pun tercetus di wall FB nana..so bnyk la org pk bukn2.. nana n mimi ade sbb tersendiri knape ktorg buat cmtu...kitorg pun reti malu la bile buat cmtu...tu kire da m'aibkan diri sndri taw..tp ktorg nekad jgk nk buat sbb ade bnde lg penting..so be carefull dlm b'kate2 n b'fikir..ta slh kn korg pun nk pk bukn2 sbb nye korg pun ta twu ap tjuan ktorg sbenar tp ble once org da pk ktorg nk kn publisiti murahan n bajet "hot" katenye tu mcm da mlmpau laa..pokok pangkal nye smuenye b'sbb oke..ktorg ta kn buat kje gile tbe2... klu btol gaduh pun ktorg still b'akal utk b'pk..da kate satu umh bilik sbelah2 ta kn la ta ley bwk b'bincang n ta perlu pun kecoh2 kat FB.. ktorg bole pk bnde tu smue..oke ta nk ckp lbey2 psl gado tu smue..ap sbb nye ktorg je twu ta perlu nk mention kt snie sbbnye bole bkk aib org pulak.lg ta baik kn.. so minta maaf pade kawan2 ktorg, sbb nye da bnyk ssh kn korg sjak hal nie t'jd..mmg korg ta akn phm knape slagi ktorg ta bg tawu knape.. ktorg cari mse utk trus terang..one day korg akn twu jgk..seyezly minta maaf sngt2.. =,=
oke laa rse nye tde ap lgi yg bole diperkate kn, so selamat berpuase kpade smue muslimin n muslimat,rakan2 n sy AAINAA SHAIRAH BT AYUB di sini mnyusun 10 jari memohon ampun n maaf ke atas segala kesalahan yg telah dilakukan secare sengaje or tidak sngaje.. halal kn evrything yg korg pnh bg. so lets kite doa sme2 smoge bulan ramdhan nie kite akn lebih kuat n tabah mnjalani sgle ujian yg mndtg :) amin~


mimi n nana


sekian ;)

No comments:

Post a Comment