Saturday, September 10, 2011

Raya Datang Lagi..hehe ;)

Hohoho.. lme ek ta update blog nie..lupe plak ad blog..hahaha..bole plak cmtu ek..huhu.. tdla bukn ap.. mlas nk menaip nie..bia la smue crite di simpan dlm aty je..ewaahh..haha..:P oke la..rse nye blum terlambat lg kot nk wish selamat hari raya pada smue yg sudi berjalan di blog sy nie..hehe..sy ssun 10 jari meminta ampun dan maaf jika terkasar bhase or gurau yg ta kene..harap di maafkn.. so 0-0 la eh..hehe :P
hmm..rye taun nie tdla meriah sngt pun..trase bse je..bz stdy kan..slagi ad kat sgmat mmg ta ingt nk raye2 nie..hahaha..brg pun bli last mnit..ad gak advntge nye if bli last mnit nie sbb hrge mmg smue jato tp disadvntage dy un bnyk jgk..fes sesak..tu smstinya.. nk cari prking dkt 1 jam..nk jln tu un ssk jgk then yg ta bes nye brg2 yg tggl smue nye stok2 "sisa" je..haha..mksudnye da tde la yg lawa2...tgal yg bse2 je..sbb tu hrge pun jato..huhu..
Oke utk first rye mcm bse kat bangi, di rumah sndr..pg2 rye mmg adat la kite akn b'salam2 ngn fmly, mnx ampun mnx maaf ats dose n ksilpn kite slame stahun nie...hehe..n tyme2 nie la smue rasia pecah... keBAbOOOMM!!! hahaha..lps sowg2 rasia pch then smpy la turn sy plak..hahaha...kantoi suda..mama n ayah sy mmg stalker terhebat ye..harap mklum..ta perlu tggu kite bg twu dy akn twu sndr..lastly depa un twu sy in a relatonship with smeone..ayh kate jgn nk cple je.. stdy tu pntg..hehe *yup ayh!!..cple2 jgk tp stdy ttap stdy k..insyAllah..dun wury..pkwe nana tu un stdy jgk..so pape pun ktowg akn focus on stdy... ;)
Then afta that blik kg plak. belah mama kat bangi lama. Mcm bse ktowg g mlawat kbur arwah atok then g rye rmai2 ngn pkcik2 n mkcik2 smue..hehehe..best2!! :P
on 2nd day, kowg gerak mlake plak..kg belah ayh..juz shari je ktowg g sne..kire blik ary la sbb fmly ktowg ade ahli bru iaitu kucing kesyngn kami yg di pggil 'adik'..hehe.. so mama n ayah risau nk tggal k dy sowg2 kat umh n dats why ktowg blik mlake kjap je..n ksian sngt ble ktowg blik tu dgr dy tgh "miaw2" smbil nges2...haaaa..cian nye dy..upenye dy takot sbb umh glap sngt n ta brani nk g dpur mkn..hahaha..so dy klaparn la tu sbb tu dy nges..* sowy adik..len kli kita kua sme2 eh..cian dy tggl umh sowg2..hehe.. :p
N then rye sy di smbung lg pde rye yg ke-5..hehe... yg nie best sngt sbb dpt b'kumpul rmai2 ngn kwn2 asrama dlu..sngt wndu ngn dowg n lastly ktowg b'kumpul blik..but ta smue yg ade..owg di hrapkn ade skali ta dpt hdir.. MAI antre mmbe ktowg yg smpy skrg nie ta pat jmpe..dkt 2 yers..tp tpe..ktowg kne saba..n i trust oneday ktowg akn jmpe dy jgk..huhu...* mai ktowg wndu sngt kat kw..hummm ;(
tp tyme nk kua tu ad mslh sket..cti utk rye juz smggu so ta smpt n t'kjar2 sket..boy sy pun da mrauk sbb mnghrap sngt cti smggu tu dpt jmpe tp ta dpt..so dgn pale otak yg srabut 2 ary pk cne nk jmpe n lastly plan di tuka, tyme rye ke5 tu ajk dy skali join braye..fuhh! akhrnye..dpt jgk jmpe even skjap..hehe ;p
then rye ke6, ahad kne blik sgmat blik..haaa...sngt bosan ye..cm ta rye je..tp its oke..b'korban utk stdy ap slhnye kn..final pun nk dkat..btw, gudluck kat smue kwn2 yg akn mnghdapi final n gudluck jgk kat mmbe2 yg bru mlngkah msuk ke u tk smbg dgree t'msuk la boy sy yg kat btu phat tu..stdy elok2 ye..huhu..
k laa.. nk smbung stdy lg..bye smue!! gudluck!! hehehe ;)

nie la photo yg ade bole di share ngn kowg..hehe ;)

sesi mnx maaf :)

wif kakak

wif wawa n tim

nie kat umh tim..akrhnye smpy jgk kat snie..hehe ;)

so nie la ahli2 yg smpt braye b'sme2 pde rye ke5 ri2..hehe.. :)



No comments:

Post a Comment