Friday, July 1, 2011

minat baru..

Hehehe... Assalammualaikum~~ :)
Ary ni nak cite psl minat baru..hehe.. Actly bru hbs test nie..lme nak wt new post tp d'sbbkn mggu nie t'amat la bz so ary nie la bwu nak update blog nie..haha.
.*untg laa ambk test kul 3..jgn jelez :P* haha..tde kne mngene..
oke2...snanye cmnie..ary tu ng skype ngn kkk aku tbe2 dy ckap psl Apam Polkadot n Macaron..mle2 mcm plek..ntah ap2 la...tp ble search n tgk pic dy..perh!! comey n nmpk sdap je...kakak ajk wat bnde tu ngn dy...wah!! ske2...tp ble tgk comey2 mcm tu cm syg je nk mkn..hahaha...tp pape pun ta saba nak cti..nak men msk2 ngn kakak..hak3!! dgn rsepi baru..Apam Polkadot n Macaron..klw nk twu try la search kat google ea..mst kowg pun ase gram je tgk pic tu..so..jgn la tgk je..try2 la bwt k! hehe.. :)

-Nie la APAM POLKADOT-

-Nie plak MACARON-

sdap n nmpk comel...hehe..:P

ade mcm2 colour...plek2 je...haha..

No comments:

Post a Comment