Friday, June 17, 2011

new life..:)

hallooo~~ hehehe..lame ta jmpe ek...n lame ta bkak blog nie..ble lme ta on blog nie so lme jgk la ta update blog kan..hehehe..oke gini la..psal tjuk ary nie about life aku skrg..lme da nak cite tp ta t'buka lagi pintu aty nak tlis kat blog nie..hahahaha...so now aku dah jd dak NR (non-resident).. now nie aku nak cite ap yg aku ta puas aty.. mslhnye kan system yg gile aku yg jd mngse..aku ingt aku da bwt p'mohonan online tu p2 bole plak sysytem ta dtect...da la call upk sne p2 lyanan dy mcm p***t gle..sumpah aku angin..ello minachi! agk2 la wei..owg tnye care bek ckp care bek..cm2 ke etika yg kw blaja sbgai s'orng yg b'kerja di bahagian pngurusan nie?? mcm ta t'pelajar lngsng! oke..tyme tu ley relax ag n bole trime laa..then wat rayuan plak..dy kate dlm mse 2 minggu dy akn cnfrm kn n announce about rsult p'mohonan tu..tp wat smntre waktu tu aku dduk la kat umh jiha dlu..slmat ade kwn yg duk kat sgmat..kire alhamdulillah jgk laa..best dpt dduk 2 minggu ngn family jiha..n trase mcm fmly sndr..bole dikatekn fmly angkat jgk la.hehe...p2 rsult rayuan un kua.. tyme tu agk nvers gak..slow2 aku cari name aku kat bhgian penerimaan skali upenye nme aku tercmpak kat rayuan tak berjaye! otak dy...wei!! pk la..aku dak jao..tak consider lngsung! seyezly aku ckp UPK mmg ta b'aty prot!! mcm mne dak yg duk segamat ley dpt aku yg duk selangor ta ley dpt??pk la wei..aku un baru je part 3..ade KOKO plak tu..ta kn ta ley nak pk derr!!cmne dak part 5 n 6 ley dpt part yg bwh2 nie ta ley dpt???? pk la...system kowg jgk yg wat hal..konon nak moden sngt wat p'mohonn gne on9..kw tgk r! menyushkn owg twu ta! sumpah aku ckp UNIT PENGURUSAN UITM JOHOR PALING SLOW N PALING TA LEY PAKAI!! seyezly aku benggang...n d'sbb kn bnde tu jgk aku terpkse la sewa umh...tu pun untung ayah mai tlong cari kan..terasa beruntung sngt dpt kwn2 yg sntse spport n tolong aku if ade mslh..kredit to jiha n mai n ta lpe pde fmly kowg..hehe.. :) so redha jla..na bsing2 pun bnde da jd..tp aku ta pduli! nie blog aku..so aku pnye psl la nak cite psl ap pun..hahhaaha...so kowg tade hak nak bantah o na wt pape jla sbb aku kutuk UPK nie..lalalalalala!! nie smue luahan aty aku..ta puas aty ley jalan..ta yah nak sbuk2 snie..huhu..so pnt la nak type2 nie..haha..k la..stakat nie jla..jmpe lagi..:)

No comments:

Post a Comment