Friday, May 27, 2011

Rosak lagi~~ :(

Hye..Assalammualaikum smue..hehehe..
Humm..now nie nak cte new story..tp bkn cite hapy tp cite sdey..aduhaiii...aku un ta twu la ap nak jd ngn aku nie.. pkai ap jela mesti rosak..mesti ta tahan..nie da msuk kali yg ke-4 aku tuka fown sbb rosak...alahaiii.... Ena!!! ap kene ngn kau nie?? haish! nak kate ganas ta jgk nak kate aku campak2 fown tu pun ta jugak.. aku jage baik punye pun rosak jugak.. padahal fown tu kire bru jgk la..ta samapi bape bulan aku pakai da jahanam.. oke gini.. Firstly fown tu aku ase kne virus kot..sbb aku bluetooth2 dr lapy kan..lapy aku ary tu pun kne virus jgk..so mybe sbb tu kot fown aku un terjebak sme..huhu.. Then mlm td afta aku transfer smue pic n lgu kat lapy tbe2 je dy pdm..haish!! nseb bek tergerak aty nak transfer smue sbb tujuan sbnanye nak format blik fown tu..last2 ambk kau..ta smpt format die da mampos dlu.. Mle2 tu bole la hidup lg tp sekejap on sekejap off..lme jugak la aku dok menggodek bende tu je.. Pastu pg td plak tbe2 langsung tak bole hidup plak....adoiii... aku mmg ta bole hidup tanpe fown ye..harap mklum..huhu..bile jd cmtu ta gile plak kn kpale otak aku nie..puas dok memikir sbb ade hal penting n d'perlukn sngt2 fown tu..yg lagi best mmbe aku sowg nie pun fown dy rosak..haa..suda..due2 mengong..da tu cmne nak cntact..haish..so mmg plan nak kua ary nie alang2 tu g la kdai fown konon nk btol kn tp ambk mse yg lme plak..aku nak balik segamat..mne sempat nak ambk fown tu nnti..so aku decide juz repair kat segamat then terpkse beli fown baru untuk sementara waktu..hehehe..:) dapat la yg murah..aslkn bole gune..huhu..tp aku still rndu kat fown lame n hopefully baby sy tu ley baik n sembuh ngn cepat...huhu.. haaa...da la..mrepek plak kat snie..snanye sje je wat post nie smentre ng ade mood sdey nie..hahahaha...:D kang tde mood smpy bile pun tde new post..brabuk laa blog aku nie..hehe..oke laa sy suda penat..nie cerita sy..yg sudi m'bace thanx a lot tp if ade yg bace n trase nyampah ke o pape jla..WHATEVER~~~ this is my blog n ske aty sy nak tulis ap..huhu...AAK :) hehehe... oke smpy snie je so kite smbung ngn story len plak pde mse yg akn dtg k..hehehe ;p


 

 Nie la fown nye..sementare nie ta ley na pkai lg..so insyAllah baby sy akn sembuh dlm mse yg terdekat..hehe..

No comments:

Post a Comment