Saturday, March 19, 2011

saje-saje je...hehe

hye smue..hehe...macam lame je ta wat new post nie..huhu..tade story la yg bole di story..hahaha...nak2 lagi dengan wifi kolej ta berape na oke ..hmm..ni pun kat umah mai..naseb la..klw ta smpi ble un ta pat na post ape2 da..hehe..sekarang nie ng bz ngn mcm2 projek n assngment..smue nye na kne anta april nie..tu laaa...dlu ta na wat..ble da last mnit nie bru la na bwt.hehe..bak kate mama..da nak terberak bru na gali lubang..haha..ni la yg mama slalu ckp kat aku..hehe..tapi tu la hakikat nye..klw student spesis2 aku ni, klw da kate mlas..mlas la jgk..slagi ta msuk bln april slagi tu la ta jln smue projek aku..haha..da tu,ujung april tu jgk aku da start bz ngn  final pulak..nie lg satu bende yang paling aku SUKE ..haha...mmg suke sngt la..ni jadual aku..saje na tunjuk kat kowg..jadual exam aku yg pling bes sngt...hehe..ha ni die:


23/4= CTU 151
25/4= BEL 260
26//4= QMT 181
27/4= FAR 150
29/4= ECO162
30/4= MGT 153


Haaa...bes kan ktowg nye jadual...mmg stret gle la...aku tgk un da skt otak..tp na wat cne kan..da mmg sem pendek..redha jla..da la final..dpt plak jadual mcm 2..mmg soh aku stdy awl la nmpk nye...hehehe..tapi dlam kelam kabut menyiapkan projek nie smpat jgk la release tnsion dengan tgk new korean movie..hehe..tajuk dy naughty kiss..hehe,..best~~ lagi2 hero nye plakon plng aku mnat..huhu...klw kowg free kowg tgk la cte tu..mmg best sngt..klw pminat cte korea la..klw ta mnat try2 la tgk jgk..mst kowg akn b'minat jugak,,huhu


              



oke..habis bab cite korea tu..na twu lagi lanjut kowg tgk la sndr ye..hehe...hmmm..macam tade ap je na ckp lg..huhu...ng buntu n skt pale ble pkir psal projek yg kne anta isnn nie..so ta ley na buang mse..aku na g cntinue wat kje blik nie...aja2 fighting!! hehe...good luck smue!! oke?? selamat menjalani final n good luck jgk kat kengkawan yang ng perah otak wat assngment k..hahaha...

No comments:

Post a Comment