Sunday, February 27, 2011

Tekanan yang melampau!!

Minggu nie mmg minggu strees aku..tp aku rase bukan minggu nie je..sjak mnggu lpas lagi da buzy tahap gaban..otak nie plak rase macam nak pecah...sket je lg na berkecai..huhu...bayangkan miggu ni je da ade 4 test!! otak mne ta gile klw stret cm2 je...kalau final pun ade gab taw...mle ngn CTU pastu FAR,ECO, n QMT.. FAR ngn QMT aku ley tahan lagi sbb subjek mengire..tade mslh sngt..myb otak aku nie mnat kire2 je..tp smpi sbjek CTU n ECO..otak aku tros jam..ta ley msuk seyh!! seyez la aku ckap..aku mmg ta minat membaca..sbjek2 cmni la yang aku lmah..sjak skul dlu la..lg2 sbjek sjrah..ha mcm ni la jgk CTU ngn tjuk tamadun dy pastu ngn ECO..aku ta taw npe tyme test tu aku mcm "blur" gle..pdahal bg aku soalan tu punye simple tapi aku ngn pale ting tong nye ta ley na wat bnde tu..plus ngn mse ta ckup!! haish..otak gua mau pecah beb!! aku redha jela ngn ap je kputusan yang aku dpat..seyezly aku mmg ta bole wat exam dlm k'adaan pale yg ta tentu arah..cnfrm ZERO otak aku..


haa..macam nie la keadaan aku spnjang minggu nie..mmg ta rupe orang la..huhu


ape2 pun sory la kat EN.AZMAN..haha..da la slalu dok dpan btol2 hadap muke dy..tp ble da canie..mmg rase mlu na hadap dy lagi...mmg kat blakang la lpas nie..hehe.. tapi alhamdulillah hari ni berakhir smuanya.. tapi nak rehat pun still ta bole lagi sbb esk(isnin) da start kelas mcm biase n ade quiz MGT plak..haish..harapan la aku na bace kan..otak aku ni still peno ag..n d'sbb kan tekanan ni jgk aku ta shat hari nie..hmmm
hmm..suhu bdan un da smakin nek n nek..ble na surut???


n ble da buzy2 nie..harapan la dapat blik kan..mmg cuti sem nt bru aku dpat blik..hmm..rndukan rumah..tp kne than..tu yang wat jd tekanan perasaan..huhu..bulan dpan jadual aku full dengan aktiviti2, bulan 4 plak na prepare for final ..n blan 5 kmbali la ke alam strees blik..huhu...tapi na wat cne..nia la dikatekan student.. na berjaya kne tempuh plbagai cbran idup..bukan senang2 je ley jadi pandai..lagi2 orang yg spesis mcm aku la..kne usaha lebih sket klaw na success..hehe..na wat cne.. ape2 pon aku  kne saba..lek luuu...bwu sem 2...chill la..hahaha... so dont stress2..ceria slalu


senyum adalah satu sedekah..so mari kite seyum ramai2 ye..tapi jangan sntiase na snyum je..t orang ingt sasau plak kan.huhu..so gudluck to evryone!! SMILE!!!!!

No comments:

Post a Comment